Petzl CONTACT 9.8 mm

9.8 mm единечно јаже за разновидна и соодветна активност во качувачките спортови (Топ Роп, водство, должински насоки).

Со дијаметар 98.мм, CONTACT 9.8 единечното јаже е дизајнирано за качувачи кои бараат прогрес во своето качување на природна карпа. Ова јаже нуди одличен баланс на мала тежина и издржливост за поголема флексибилност.

Цена: 60м = 9.960 ден

По ваш избор можете да нарачате која сакате должина