Petzl ARIAL 9.5 mm

9.5 mm дијаметарско јаже со лесна тежина за користење за висина и качување

Со дебелина од 9.5мм дијаметар, АРИЕЛ 9.5 јажето е дизајнирано за експерти во качувањето, нудејќи максимум догловечност и перформанси за сите видови услови, благодарејќи на Duratec Dry третманот.

Цена: 60м = 12.000 ден

По ваш избор можете да нарачате која сакате должина