Појас Beal PHANTOM

4.100,00 ден.
In Stock
Појас Beal PHANTOM

Појас Beal PHANTOM

Лесен и компактен појас за  искусни спортски качувачи.

Високо дишлив ременски појас благодарение на повеќе проветрени места околу појасот на струкот и петелките за нозе.

Со својот минималистички дизајн, тој ги комбинира целото знаење и знаење на BEAL.
Тој е дел од најновата технологија Web-Core која обезбедува исклучително ниво на удобност благодарение на оптималната дистрибуција на притисок на колковите и бутовите.
4 менувачи и заден прстен сочинуваат особено мултифункционален ремен.

ТЕЖИНА
Големина S: 310g
Големина М: 325гр
Големина L: 335g
Големина XL: 350g
КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Лесен, компактен и удобен благодарение на концептот Web-Core XT.
Повеќе проветрени места ја зголемуваат дишењето.
4 менувачки петелки.
КОРИСТЕТЕ
Експертско качување.
Не го користете за канјонинг

https://sport.beal-planet.com/en/harnesses/1481-5538-harnais-phantom.html#/15-color-green/37-size-l/78-sexe-unisex